Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Lägenheten ser tom ut, kan jag hyra den?

Hej, jag har sett att det, som det ser ut som, står tomma lägenheter på Tornérvägen. Tomt och mörkt i fönstren i några år och på balkongerna är det skräpigt, samma grejer har legat kvar där hela tiden. Rimmar illa i dagens samhälle där bostäder saknas. Vore bra om ni kollade upp detta. Hur följer ni upp sådana här saker? finns kanske fler lägenheter som står tomma? Har själv en son som söker bostad. Han och hans son, mitt barnbarn, är nu tvungna att bo inneboende hos mig och min man.

Kommentarer

 • Hej Aho!
  Tack för att du hör av dig när du ser något som väcker frågor!
  Tornérvägen tillhör inte Järfällahus.
  Det allmänna svaret på din fråga, om det hade gällt vår fastighet, är att vi inte har några tomma lägenheter. Allting kring uthyrning registreras i våra system och lediga lägenheter annonseras ut fortast möjligt. Däremot kan det naturligtvis hända att den som hyr lägenheten inte är hemma eller inte städar sin balkong, det kan vi inte göra så mycket åt.

  Karolina Kommunikatör
 • Hej. Funderar över nej svaren för en bostad. Jag har svarat nej vid två tillfällen och vågar inte registrera intressenamälan för att inte bli spärrad. Hur länge gäller nej svaren? Räknas dem fom svarsdagen eller tillträdesdagen? Mvh//EA
  Eeva Ahnell
 • Hej Eeva!
  Nej-svaren gäller från den dag du tackar nej första gången sedan 12 månader framåt.

  Karolina Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.