Städning

Sedan Städkompakt tog över städningen på Termovägen fungerar det uruselt.
Skulle vara tacksam att veta hur städavtalet ser ut, dvs var ska de städa och hur ofta.

Kommentarer

 • Hej Kia!
  På vintern ska det städas två gånger i veckan. Om du är missnöjd så gör du en felanmälan till oss så åker vi ut och kontrollerar kvaliteten på städningen. Felanmälan gör du antingen på Mina Sidor på Järfällahus webbplats eller så ringer du till Boservice på 08-580 836 00.

  Jonas
 • Tack för svar! Men skulle vilja veta var och vad som ska städas, ex.vis torka bort smuts på väggar, hisspegel, " bakre utgång" mm.
  Kia
 • Hej Kia!
  Det ska sitta ett städschema i varje trapphus. Har du fler frågor är det bäst att ringa oss och be att få tala med ditt områdes förvaltare eller områdeschef.
  Jonas
 • Det sitter ett städschema från Samhall och inget som gäller Städkompakt.
  Kia
 • Hej Kia!
  Tack för informationen. Vi har kontaktat Städkompakt och bett dem att sätta upp städscheman i de trappuppgångar där det saknas.
  Ha en fin dag!
  Jonas
 • Hej Kia, Termoväg 16 har inte Städat 1 Månad.
  sandhya
 • Hej Sandhya!

  Tack för att du bryr dig om ditt område och vill informera oss när någonting inte fungerar. Om du är missnöjd eller upptäcker brister i städningen så gör du en felanmälan till oss. Felanmälan gör du antingen på Mina Sidor på Järfällahus webbplats eller så ringer du till Boservice på 08-580 836 00. Då kommer din felanmälan in i systemet på rätt sätt och kan hanterat så snabbt som möjligt.

  Önskar dig en fortsatt trevlig dag!
  Vänliga hälsningar,
  Li Projektkommunikatör
 • På Termovägen 80 har endast entrén städats en gång under julveckan och en gång under nyårsveckan, alltså inte trapphuset. Dåligt!!!
  Kia
 • Hej Kia!
  Tack för att du bryr dig om ditt område och vill informera oss när någonting inte fungerar. Som du kan se i svaret ovan är det en felanmälan via Mina sidor eller Boservice du bör göra när du upptäcker brister eller är missnöjd. Då kommer den in i systemet på rätt sätt och kan hanteras så snabbt som möjligt. 

  Önskar dig en trevlig kväll!
  Vänliga hälsningar,
  Li Projektkommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.