Till senaste kommentaren

Finns det möjligheten att ställa sig på kö till ett speciellt område i Järfälla?

Hej,
Jag har två frågor:
Jag skulle vilja ställa mig i kö till en hyresrätt i Viksjö, finns den möjligheten?
På vilka adresser finns det hyresrätter i Viksjö?

hälsningar
Pia

Kommentarer

 • Hej Pia!
  Nej, det är inte möjligt att köa för ett speciellt område. Däremot kan du ställa in på Mina sidor så att du får mejl med tips när det finns lediga lägenheter som motsvarar dina önskemål, t ex gällande område. Sedan söker du själv den lediga lägenhet som du är intresserad av.

  Vi har en hel del hyresrätter i Viksjö. I Högby på Arrendevägen finns ca 240 lägenheter i flerfamiljshus. Vi har också radhus på Handbollv, Fotbollv, Tennisv, Baryton-, sopran- och Tenorgränd. Loftgångshus finns på Hummer-, Kräft- och Räkgränd.

  Karolina Kommunikatör
 • Men i profilen står det Område, klickar man där kommer endast Barkarby upp. Varför kan man inte välja andra områden i Järfälla?
  /Pia

  Pia
 • Hej Pia och tack för din fråga!
  Du kan enbart filtrera din sökning efter område, inte ställa dig i kö i ett speciellt område. Vi har olika köer men dessa är uppdelade om du bor hos oss, bor eller jobbar i Järfälla, söker seniorbostäder, ungdomsbostäder eller söker via Bostadsförmedlingen.

  Vilken kö tittar du i? Seniorbostäder har vi till exempel bara i Barkarby. kan det vara den kön du försöker filtrera i? annars får du jättegärna ta en skärmbild och bifoga direkt i ditt svar så vi kan identifiera om vi har ett tekniskt problem.

  Trevlig kväll,
  Andreas Kommunikatör
 • Hej,
  Jag står i två köer. Men jag visste inte att det endast finns seniorbostäder i Barkarby. Då går jag ur den gruppen för jag vill bara bo i Viksjö. Tack för svar!
  /Pia
  Pia
 • Hej igen Pia.
  Du är välkommen att stå kvar i kön om du vill, det kostar dig inget extra att stå i kön.

  Trevlig helg,
  Andreas Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.