Köprocessen

Hej,
Är det endast kö på 6år med köpoäng som räknas eller räknas lön in i processen också?
Isabelle Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Isabelle!

  Tack för din fråga. För att hamna först i kön är det kötiden som räknas. För att få själva kontrakt på lägenheten finns det fler krav. Då har vi bl a inkomstkrav.

  Du kan läsa mer om hur våra köer fungerar samt vilka krav vi har på vår webb under Regler för uthyrning.

  Önskar dig en trevlig dag!
  Vänliga hälsningar,
  Li Kommunikatör/ Hyresgästkoordinator
 • Hej
  Jag har ståt från och med 2015-01-25 och jag har inte fått lägenhet än vad ska jag göra snälla och jag har barn nu min köpoäng 2000 nånting och jag vet inte när ska jag få snälla hjälp mig jag behöver en lägenhet snälla snälla hjälp mig med att få en lägenhet 

  Mvh
  Nuna
  Numa
 • Hej Numa!
  Varje vecka annonserar vi ut de lägenheter som är lediga under "Sök ledigt" på www.jarfallahus.se. Du tittar själv vilka lägenheter som finns att söka, och du ansöker som inloggad på Mina sidor.
  Sedan bildas en kö av alla som ansökt om just den lägenheten. Den som har flest köpoäng blir nummer ett och har störst chans att få lägenheten.
  I genomsnitt behöver man ungefär 6 års köpoäng, men ibland räcker det med mindre. Mitt råd är därför att du håller koll på vår webbplats och söker de lediga lägenheter som du är intresserad av. Och glöm inte att logga in på Mina sidor regelbundet, så att du inte förlorar dina köpoäng.
  Lycka till!
  Karolina Kommunikatör
 • Är det ca 6års kö poäng även till seniorboende?
  Maud
 • Hej Maud!

  Tack för din fråga! Enligt statistik från slutet av 2019 låg kötiden för seniorboende på ca 4 år. Sedan är det självklart beroende på hur många lägenheter som blir lediga.

  Önskar dig en fortsatt trevlig dag!
  Vänliga hälsningar,
  Li Kommunikatör/ Hyresgästkoordinator

 • Tack för hjälpen
  Numa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.