Kö hos Järfällahus

Förut bodde jag i järfälla och registrerade mig och har kö hos järfällahus.På grund va utbildning  flyttade jag till annan stad. Kan jag få bostadskö i järfälla?

Kommentarer

 • Hej Ashe, tack för din fråga.

  Eftersom vi är Järfällas kommunala bostadsbolag krävs att du vid registrering som bostadssökande antingen är bosatt i (dvs skriven i) eller arbetar för en arbetsgivare i Järfälla kommun. Om du av någon anledning flyttar från kommunen eller avslutar din anställning här gäller att din bortavaro från Järfälla inte får vara större än 50 % av kötiden för att du sedan ska kunna få teckna ett kontrakt.

  Hoppas detta svarade på din fråga.

  Ha en fortsatt fin dag!
  Vänliga hälsningar
 • Hej
  Om man står registrerad i kön hos Järfällahus får man erbjudande om alla lediga hyresrätter? Eller hur går det till? Och när går ni ut med erbjudande om de nu nya lägenheterna i Riddarparken?

  Mvh Yvonne
  Yvonne Palmgren
 • Hej Yvonne!
  Tack för din fråga.
  Nej, du får inte erbjudande om alla lediga lägenheter med automatik. Man går själv in och tittar varje vecka vilka lägenheter som annonseras ut på vår webbplats. Om du vill få tips, fyller du i en profil vilken typ av lägenhet du är intresserad av, och då får du tipsen löpande per mejl.
  När det gäller Riddaren så är planen just nu att börja uthyrningen i februari 2020. Det gäller då de första lediga lägenheterna. Följande etapper annonseras separat allteftersom lägenheterna blir klara. Detta kommer att pågå under större delen av 2020. Vi kommer att berätta bl a på www.jarfallahus.se när det är dags att hålla utkik efter de lediga lägenheterna i Riddaren.
  Karolina Kommunikatör
 • Tack för svar. Men när du skriver webplats är det där man går in och ser lediga alla lägenhetserbjudanden? Och är det därifrån man anmäler sitt intresse? Även om mn står i de ån externa kön?
  Många frågor blev det ..
  ..

  Mvh Yvonne. Palmgren
  Yvonne Palmgren
 • Du loggar in på Mina sidor (t ex med BankID) och fyller i önskemålen. Ja, det är samma Mina sidor där du ansöker om den lägenhet du är intresserad av.
  Ingen fara, fråga på bara! Känns det krångligt kan det vara bra att veta att vi har kunddatorer som du kan låna i Boservice på Drabantvägen 2. Då kan vår personal visa hur man gör. Undvik dock första vardagen i varje månad eftersom vi då är upptagna med alla som flyttar in och ut.
  Karolina Kommunikatör
 • Jag kanske är lite trög - de lediga lgh som syns på nätet kan man även därifrån se de lgh som är lediga?
  Mvh Yvonne
  Yvonne Palmgren
 • Nu är det nog jag som inte riktigt förstår. Jag rekommenderar att du ringer till Boservice på tel 08-580 836 00, de är duktiga på det här och kan förklara på ett bra sätt.
  Karolina Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.