Till senaste kommentaren

Felanmäla miljöstation, cykelrum och liknande

Jag undrar varför det inte går att göra en felanmälan på våra miljöstationer, cykelrum, mm via mina sidor eller genom bostadsappen i området sång/nibblevägen? Väldigt ofta är det svårt att komma fram i felanmälan per telefon även om man står som nr 1 i kön.

Så varför finns inte denna möjlighet?

Kommentarer

 • Hej Johan!
  Du kan anmäla fel via Mina sidor i de utrymmena som är kopplade till din lägenhet. Du kan alltså anmäla fel i tvättstuga/miljöstuga/bilplats, men bara om de är kopplade till ditt kontrakt/din lägenhet. Du kan alltså inte felanmäla ett källsorteringsrum som tillhör ett annat område/kvarter.
  Vill du felanmäla utrymmen som inte är kopplade till din lägenhet är du välkommen att felanmäla per telefon 08-580 836 00.
  Karolina Kommunikatör
 • Hej
  Miljöstuga är samma som källsorteringsrum och jag har ett sådant som är kopplat till mig och som tillhör mitt område, och det finns inget förval som man kan välja för just dessa utrymmen i felanmälan via webb eller app.

  Varför finns inte detta?
  Johan
 • Miljöstuga är samma som källsorteringsrum och jag har ett sådant som är kopplat till mig och som tillhör mitt område, och det finns inget förval som man kan välja för just dessa utrymmen i felanmälan via webb eller app.

  Varför finns inte detta?
  Johan
 • Hej Johan!
  Det handlade om ett fel som nu är åtgärdat.
  Tack för att du hörde av dig!
  Karolina Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.