Felanmälan

Hur lång tid beräknas det ta efter en felanmälan innan felet är avhjälpt?

Kommentarer

 • Hej Inger och tack för din fråga.

  Det är tyvärr svårt att säga hur lång tid det kan ta då det kan bero på typen av ärende. Våra fastighetsskötare gör sitt yttersta för att ni som hyresgäster ska få hjälp med ert ärende så snart som möjligt. Det viktiga är att er felanmälan kommer in i våra system så att de kan hanteras på bästa sätt.

  Felanmälan kan göras på flera sätt;
  Via Mina sidor
  Via vår Felanmälan per telefon

  Önskar dig en fortsatt fin dag!
  Vänliga hälsningar
 • Hur seriöst tar ni på en felanmälan ?
  Tycker återkopplingen inte fungerar alls.
  Har felanmält att det dra rakt in i vardagsrummet från balkongdörren och det är en temperatur på 10grader på golvet.
  Detta är ett prio ärende som bör få en åtgärd omg!
 • Hej Mats, tack för ditt meddelande.

  Vad tråkigt att höra att du tycker att det inte fungerat. Tyvärr kan jag inte härifrån se hur ärendet ligger till, och därför vill jag be dig att höra av dig till vår Boservice på 08-580 836 00. De kan där hitta felanmälan och meddela status på denna.

  Jag hoppas att det löser sig snarast, och att du får en fin helg!
  Vänliga hälsningar,
 • Det verkar som något är fel hos er när jag får svar på andras felanmälan jag heter inte Mats och har inte gjort någon felanmälan

 • Hej Inger!
  Tack för att du hör av dig! Något verkar ha blivit fel för det finns en Mats som skriver att han inte fått återkoppling på sin felanmälan. Vi får kolla upp det här!
  Karolina Kommunikatör
 • Hej i Birgittavägen 15 står en stor barnvagn alltid i trapphuset ...vån 5 eller 6 ..är inte detta en Brandsäkerhetsfara? Har iakttagits i över 1år nu och den familjen som ansvarar för den fattar inte att de måste flytta den...hur ska man då få de att fatta att de måste ta bort den därifrån?

 • Hej Inger,

  Då flera personer kan skriva i samma tråd kan andra även få svar i tråden som du startade.Det är därför du ser svar som inte är riktade enbart till dig.

  Vänliga hälsningar,
 • Hej Christer,

  Tack för ditt meddelande, vad bra att du tänker på säkerheten. Nej, det stämmer att man inte ska lämna barnvagnar i trapphuset. Vid en nödsituation förhindrar eller försvårar de utrymning, och de kan även bli bränsle till en eventuell brand.

  Områdets förvaltare ansvarar för denna typ av frågor. Jag vidarebefordrar din information till din förvaltare denna gång. Händer det igen är det bästa att maila informationen till jhab@jarfallahus.se.

  Vänliga hälsningar,
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.