Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Boutvecklingsförslag

Här kan du skriva in ditt boutvecklingsförslag.

Vad är Boutveckling?
Boutveckling är ett samarbete mellan Järfällahus och Hyresgästföreningen i Järfälla. Varje höst hålls boutvecklingsmöten i våra områden. Då är alla boende välkomna för att vara med och bestämma vilka aktiviteter man vill genomföra under följande år. Det ska vara något som främjar trygghet och trivsel i bostadsområdet. Sedan äskar man om dessa "trivselpengar" till boutvecklingsrådet, som kan bevilja medel inom vissa uppsatta ramar.

Förslagslåda
Om man inte kan komma på mötet, är man förstås välkommen ändå med sina förslag på vad pengarna ska användas till. Kanske vill du vara med och ordna en gårdsfest, ett julfika, en städdag ute på gården med korvgrillning efteråt, en studiecirkel i källsortering eller yoga, en trädgårdsgrupp som gör fint i rabatterna eller något annat.

Förslagets resa
Välkommen att lämna ditt boutvecklingsförslag här i kundforumet!
Den lilla svarta pilen här nedanför leder till en lista på kategorier. Välj "Förslagslåda" och klicka på "Skicka". Följ instruktionerna. Vi på Järfällahus lämnar sedan förslaget vidare till områdets förvaltare. För att vi ska hinna med det, behöver vi förstås få ditt förslag i god tid innan boutvecklingsmötet.
Ditt förslag blir också synligt här i forumet och kan inspirera andra till att komma på och genomföra trevliga aktiviteter i sina områden.
Välkommen med ditt boutvecklingsförslag!
Karolina Kommunikatör Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.