Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Boutvecklingsförslag

Här kan du skriva in ditt boutvecklingsförslag.

Vad är Boutveckling?
Boutveckling är ett samarbete mellan Järfällahus och Hyresgästföreningen i Järfälla. Varje höst hålls boutvecklingsmöten i våra områden. Då är alla boende välkomna för att vara med och bestämma vilka aktiviteter man vill genomföra under följande år. Det ska vara något som främjar trygghet och trivsel i bostadsområdet. Sedan äskar man om dessa "trivselpengar" till boutvecklingsrådet, som kan bevilja medel inom vissa uppsatta ramar.

Förslagslåda
Om man inte kan komma på mötet, är man förstås välkommen ändå med sina förslag på vad pengarna ska användas till. Kanske vill du vara med och ordna en gårdsfest, ett julfika, en städdag ute på gården med korvgrillning efteråt, en studiecirkel i källsortering eller yoga, en trädgårdsgrupp som gör fint i rabatterna eller något annat.

Förslagets resa
Välkommen att lämna ditt boutvecklingsförslag här i kundforumet!
Den lilla svarta pilen här nedanför leder till en lista på kategorier. Välj "Förslagslåda" och klicka på "Skicka". Följ instruktionerna. Vi på Järfällahus lämnar sedan förslaget vidare till områdets förvaltare. För att vi ska hinna med det, behöver vi förstås få ditt förslag i god tid innan boutvecklingsmötet.
Ditt förslag blir också synligt här i forumet och kan inspirera andra till att komma på och genomföra trevliga aktiviteter i sina områden.
Välkommen med ditt boutvecklingsförslag!
Karolina Kommunikatör Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • kommer ni införa bostadssnabben där först till kvarn princip gäller?
 • Hej!

  Tack för din fråga.
  Vi har inga planer på detta i dagsläget.

  Önskar dig en fin dag.
 • Lekplats förslag Termovägen 14-20.
  Hej, innergården enligt ovan har en liten lekplats med sandlåda men gott om bilar som parkerar dagligen och flera timmar trots att det ska vara bilfritt. Det finns en stor yta framför nr 18-20 med en matt vädrings ställning och inget mer där parkerar många bilar. Platsen har flera soltimmar på eftermiddagen. Många skolbarn passerar där och det syns att de saknar/önskar någon typ av klätter/äventyrs utrustning där med mjukt/fjädrande underlag som i den fina Kallhällsparken med sina lekplatser. Om ytan gjordes med kontur av en stjärna skulle bilarna motas bort. Dvs hellre barn än bilar på innergården ! mvh Maud
  Maud
 • Hej Maud!

  Vad roligt att du engagerar dig för utvecklingen av ditt område. Vi håller faktiskt på med ett projekt just nu som heter Ulvsättra utomhus. I det projektet ser vi över utomhusmiljön i hela området. Målet är att skapa en bättre, roligare och tryggare utomhusmiljö i Lilla Ulvsättra. Just nu har vi fokus på de stora centrala gårdarna, men övriga gårdar ingår också i projektet.

  Vill du läsa mer om projektet kan du göra det på vår webb.

  Jag tar med mig dina tankar och idéer till projektgruppen. Tack igen för att du är engagerad!

  Vänlig hälsning,
  Li Projektkommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.